Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RTF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RTF. Als je het bestand wilt openen RTF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RTF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Rich Text Format Document N/A

Hoe een bestand openen RTF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RTF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RTF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RTF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RTF openen

Andere problemen met een bestand RTF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RTF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RTF:

  • het gekozen bestand RTF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RTF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RTF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies RTF
RTF naar EPUBRTF naar AWWRTF naar DOCRTF naar DOCXRTF naar DOTRTF naar ODTRTF naar PAGESRTF naar TXT