Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

XLS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand XLS. Als je het bestand wilt openen XLS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ XLS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Excel 97 To 2003 Workbook Format Microsoft

Hoe een bestand openen XLS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand XLS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de XLS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand XLS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand XLS openen

Andere problemen met een bestand XLS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand XLS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken XLS:

  • het gekozen bestand XLS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand XLS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand XLS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies XLS
XLS naar NUMBERSXLS naar CSVXLS naar DOCXLS naar DOCXXLS naar ODSXLS naar PDFXLS naar XLSX