Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

XLSX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand XLSX. Als je het bestand wilt openen XLSX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ XLSX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Excel 2007, Excel 2010 And Excel 2013 Open XML Workbook Format Microsoft

Hoe een bestand openen XLSX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand XLSX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de XLSX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand XLSX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand XLSX openen

Andere problemen met een bestand XLSX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand XLSX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken XLSX:

  • het gekozen bestand XLSX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand XLSX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand XLSX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies XLSX
XLSX naar MDBXLSX naar ACCDBXLSX naar CSVXLSX naar DOCXLSX naar DOCXXLSX naar HTMXLSX naar HTMLXLSX naar NUMBERSXLSX naar ODSXLSX naar OTSXLSX naar PDFXLSX naar QPWXLSX naar WB1XLSX naar WQ1XLSX naar XLMXXLSX naar XLSXLSX naar XLSBXLSX naar XLSMXLSX naar XLT