Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ZIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ZIP. Als je het bestand wilt openen ZIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ZIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WinZIP Compressed ZIP Archive Format N/A

Hoe een bestand openen ZIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ZIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ZIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ZIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ZIP openen

Andere problemen met een bestand ZIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ZIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ZIP:

  • het gekozen bestand ZIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ZIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ZIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ZIP
ZIP naar EXEZIP naar APKZIP naar ARCZIP naar RAR