Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

Informatie over Adium

Adium is een app waarmee je bepaalde bestandstypen uit onze database kunt verwerken. Je vindt hier informatie over welke specifieke Bestandsextensieen worden ondersteund door Adium - met dit programma kunt je bestanden in het opgegeven formaat bekijken, bewerken of opslaan.

Programma Adium als een converter

U kunt ook Microsoft Office rogramma als converter gebruiken. Dit betekent dat met Adium je het bestand in één formaat kunt openen en opslaan in een ander. Hieronder vindt u de lijst met beschikbare conversies met gebruik van Adium.

Bestandstypen ondersteund door Adium
ADIUMEMOTICON ADIUMEMOTICONSET ADIUMHTMLLOG ADIUMICON ADIUMLIBPURPLEPLUGIN ADIUMLISTLAYOUT ADIUMLISTTHEME ADIUMLOG ADIUMMENUBARICONS ADIUMMESSAGESTYLE ADIUMPLUGIN ADIUMSCRIPTS ADIUMSERVICEICONS ADIUMSOUNDSET ADIUMSTATUSICONS CHATLOG
Download Adium

Als je het programma Adium moet downloaden, denk erom om een betrouwbare bron te zoeken. Nu de websites die Adium en andere downloads aanbieden, toevoegen ongewenste plugins aan hun installatiebestanden. De veiligste oplossing is om de officiële website van de fabrikant Adium te gebruiken - hieronder vindt je een link naar het programma’s.

Website van de fabrikant Adium
Vindt een bestand